Menu Sluiten

wat mag u als klant verwachten – iStraight system

Innosys I-straight

Wat mag u verwachten: stappen

De veiligste en meest effectieve systeem voor straighten, iStraight systeem is een permanent haar ontkrullend (thermische reconditionering) systeem dat gebruik maakt van 3 verschillende oplossingen, elk op maat gemaakt voor verschillende soorten haar. Of het verschil is in de haartextuur, haarkrul, of conditie (zoals highlights, gebleekte of zelfs vooraf chemisch relaxed haartypes), er is een oplossing voor de specifieke behoeften van elk individu. STIJL, GLANZEND, ZIJDEZACHT, PRACHTIG HAAR. iSTRAIGHT systeem.

 

iStraight behandeling stappen: wat te verwachten wanneer u de iStraight-behandeling ontvangt.

1: raadpleging & analyse

De stylist zal het haartype en de haarconditie beoordelen. Dit is een belangrijke stap voor de stylist en de cliënt om de geschiedenis van het haar te bespreken. Als u al chemische processen heeft gehad op het haar zoals kleur, highlights, blonderen, permanenten, Braziliaanse keratine behandeling, enz., laat de stylist dit weten zodat men kan beoordelen en helpen bij het kiezen van de juiste producten en proces voor uw haartype.

2: SHAMPOO & pre PERM behandeling

Innosys Clarifying Shampoo wordt gebruikt voor het verwijderen van eventuele, overtollige opbouw en residuen van styling producten en bereid het haar voor op de iStraight. Droge en beschadigde gebieden van uw haar zullen worden beschermd met Pure keratine, een pre perm behandeling spray. Op highlighted en geblondeerde gebieden zal een dunne laag van de reaction treatment B3 aangebracht worden voor extra bescherming.

3: STRAIGHTENING CRÈME aanbrengen, inwerken & spoelen

iStraight systeem straightening crème (Max, normaal of Mild) zal worden aangebracht en laten inwerken. Dit is waar de transformatie begint en het haar voorbereid wordt voor herstructurering. Na een bepaalde inwerktijd zal de stylist het haar testen, wanneer het haar klaar is voor de volgende stap spoelen we het haar grondig uit.

4: DROODFOHNEN, HALVERWEGE DE BEHANDELING

Maak het haar handdoek droog, breng de Ceramide Serum (warmte protector) aan en fohn het haar 100% droog. Ceramide Serum zal helpen de eiwit banden en het haar te beschermen tegen de hitte van de stijltang.

5: STIJLTANGEN

Het haar zal worden getangd in kleine secties met behulp van een professioneel, hete stijltang met temperaturen variërend tussen 170° C tot 220° F afhankelijk van uw haartype en de conditie.

6: NEUTRALISEREN, SPOELEN & NABEHANDELING

De Neutralizer zal worden toegepast over het haar om het stijle te behouden en het haar naar haar nieuwe structuur te vormen. Kort laten intrekken en reaction treatment B3 zal worden toegepast op het haar om het haar te voeden met een conditionerende behandeling, daarna het haar weer uitspoelen.

7: DROOGFOHNEN & STIJLEN

De stylist zal nu je haar droogfohnen, Pure essential olie om vocht in te sluiten en het haar te beschermen tegen een touch-up stijlservice / styling naar behoefte.