Menu Sluiten

wat mag u verwachten als klant – reaction treatment

Wat te verwachten: stappenplan

Reaction Treatment behandeling is een 3-fases, diep-conditionerende, ontpluizende, professionele haarbehandeling gericht op het herstellen en vernieuwen van de oliën en eiwitten die het haar heeft verloren door kleuren, permanenten, blonderen, highlights, hitte beschadiging, milieu / UV-schade en zelfs overprocessed behandeld haar. Door het aanvullen van de 3 belangrijkste componenten van het haar: vocht, olie en eiwitten, is de reaction treatment ideaal voor pluizig en onrustige haar typen of het haar nou krullend, stijl of natuurlijk is. (de reaction treatment is volledig vrij van formaldehyde en doet geen afbreuk aan de krullen.) Het is een eenvoudig systeem dat elke professional in slechts 45 minuten voltooien kan. Reaction treatment kan worden gebruikt als een zelfstandige behandeling of kan worden toegevoegd door het bij elke salon service (knippen, kleuren, permanenten, iStraight systeem enz.) te gebruiken en de resultaten te verbeteren met een nog gezonder uitziende, prachtige textuur.

 

Reactie behandeling stappen: Wat te verwachten wanneer u de reaction treatment behandeling ondergaat.

1: SHAMPOO & HANDDOEK DROOG

De stylist zal je haar wassen met Innosys Clarifying Shampoo om de overtollige opbouw van styling producten te verwijderen en je haar voor te bereiden op de toepassing van de reaction treatment. Het haar zal 50% to 70% worden gedroogd.

2: REACTION TREATMENT B1

Reaction treatment B1 zal worden aangebracht over het haar om de verloren eiwitten te herstellen en een dosis van aminozuren aan te brengen. Collageen zal de zwakke zones versterken en neutraliseren en een beschermende barrière maken terwijl keratine, tarwe, en maïs eiwitten het haar intensief zal helpen herstellen.

3: REACTION TREATMENT B2

Zodra de B1 het haar heeft verzadigd, zal reaction treatment B2 toegepast worden over de B1 heen in 2 cm passé. B2 zal de beschadigde cortex van het haar voeden met aanvullende voedingsstoffen, een tweede dosis van aminozuren, collageen, keratine, zijde en lecithine eiwitten.

4: VERWERKING

Het haar zal worden verwarmt doormiddel van de stijltang met temperaturen tussen 60-65 graden Celsius, bewerkt elke passé 2 keer. ( U kunt het haar ook onder een droger verwerken gedurende 20 minuten, hierdoor zal het effect wel minder zijn doordat de moleculen de warmte niet direct ontvangen) Laat het haar 5 minuten afkoelen.

5: SPOEL (MET OPTIONELE B3)

Als het haar zwaar voelt na het uitspoelen, kan de stylist het haar licht wassen. Voor optimale resultaten, kan de reaction treatment B3 worden gebruikt als een afwerking / conditionerende spoeling.

6: BLOW DRY & stijl

Dat is het! Nu moet je haar zacht, gehydrateerd, ontklit, handelbaar, glanzend, zijdeachtige en mooi aanvoelen!